Plantare și întreținere plante, flori, arbuști, pomi, etc.

Ce ar fi o grădină fără plante și flori? Sau fără umbra pe care în zilele toride de vară o putem regăsi la umbra unor arbori? Sau fără satisfacția pe care ne-o da acel moment în care culegem fructe din pomii crescuți de noi, încă de la etapa de puieți. Sau putem face un exercițiu de imaginație și să ne imaginăm cum ar arăta și, mai ales ce aromă am avea într-un colț de grădină unde am sădit plante aromatice.

Plantele, arbuștii, pomii sunt organisme vii care au nevoie constantă de îngrijire și, în acest sens, venim în sprijinul dumneavoastră și în acest sens, prin furnizarea unei game largi de servicii, precum:

  • Plantare pomi/ plante (inclusiv aromatice)/ flori/ arbuști;
  • Fasonare arbori;
  • Toaletare plante;
  • Curățare pomi fructiferi;
  • Tratamente fitosanitare – horticultură, pomicultură, floristică.

Putem decide împreună care este cea mai bună soluție pentru grădina dumneavoastră, în funcție de spațiul disponibil, aspectul general al spațiului, preferințele fiecărui client. De asemenea, putem rămâne alături de dumneavoastră pentru întreținerea plantelor, florilor, arbuștilor și pomilor plantați deja, prin servicii punctuale la cerere sau prin stabilirea unui abonament de întreținere care să vă scape de griji în totalitate.