Plantare gazon (însămânțare sau rulou)

Uneori nu este necesară o amenajare de proporții sau spațiul nu este suficient de mare pentru a permite realizarea unei grădini cu pomi și flori diverse, însă se dorește măcar puțin verde în locul unui spațiu arid. În acest caz, oferim servicii de plantare gazon, fie prin însămânțare, fie tip rulou.

În cazul plantării gazonului prin însămânțare, etapele sunt: erbicidarea buruienilor, curățarea terenului de resturile vegetale, , suplimentare pământ fertil (dacă este cazul), prelucrarea mecanică a solului și nivelare, însămânțare, tăvălugire, prima udare, primul tuns, consultanță privind udările și întreținerea, sămânța și îngrășământul necesar.

Plantarea gazonului tip rulou este puțin mai simplă și mai rapidă, putând fi realizată în orice perioadă a anului. Etapele plantării acestuia sunt: erbicidarea buruienilor, curățarea terenului de resturile vegetale, suplimentare pământ fertil (dacă este cazul), prelucrarea mecanică a solului și nivelare, montare rulou gazon, tăvălugire, prima udare, consultanță privind udările și întreținerea.